Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на подлакътник на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Монтаж на подлакътник на 156

Екстрата, която най-много ми липсва е подлакътника. От това което прочетох ми стана ясно, че ще трябва да си купя 2те предни седалки, Дотук добре, но не искам да сменям моито защото са си много запазени и плюша много ми харесва. Та ето какво искам да се получи - да си купя 2те седалки, да махна подлакътника от тях, да го тапицирам със същият плюш като салона и да го монтирам на моите 2 седалки. Дали е възможно това и към кого да се обърна за услугата. Да речем, че седалките ще ги намеря от някоя морга, но натам...
    Няма нищо невъзможно на този свят! www.andonovo.com

Няма как да го закрепиш на твойте седалки така че НЕ става.
    0888515205

Comment

Алфата е спортен автомобил и се предполага, че се кара на много газ, като шофьора наричан още "пилот" няма време да смъке и облегне дясната си ръка на подлакътника. Демек шофирането/пилотирането става ей така -->
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от fen1x Покажи съобщение
        Екстрата, която най-много ми липсва е подлакътника. ...
        на Илиенци продават за по 20 лева и горе долу вар6и работа аз си купих

Comment

Първоначално публикувано от tankist Покажи съобщение
          на Илиенци продават за по 20 лева и горе долу вар6и работа аз си купих
          Досега не съм виждал илиенски който да ми харесва Всичките някакви лъскави, никелирани... Ще направя едно кръгче там другата седмица да видя дали са се сетили да докарат нещо по стилно и изчистено, но ме съмнява малко.

Comment

Първоначално публикувано от fen1x Покажи съобщение
            Екстрата, която най-много ми липсва е подлакътника. От това което прочетох ми стана ясно, че ще трябва да си купя 2те предни седалки, Дотук добре, но не искам да сменям моито защото са си много запазени и плюша много ми харесва. Та ето какво искам да се получи - да си купя 2те седалки, да махна подлакътника от тях, да го тапицирам със същият плюш като салона и да го монтирам на моите 2 седалки. Дали е възможно това и към кого да се обърна за услугата. Да речем, че седалките ще ги намеря от някоя морга, но натам...
            А защо не сложиш твоята тапицерия на седалките с подлакътника?
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              А защо не сложиш твоята тапицерия на седалките с подлакътника?
              Това най ми допада като идея досега. Сега само ми остава някой да ми препоръча тапицер който ще свърши добре работата някъде в София.

Comment

Аз ще ви дам един акъл а вие ако искате го правете. Купуваш си подлакатник от някоя сергия или от Илиянци. Преправяш му планките за захващане така че да се захваща за болтовете които са на конзолата която единия болт се пада в края на конзолата а другия някуде в началото на седалката.после новите планки за захвашане се обличат(залепва им се кожа (еко кожа) отгоре за да не са груби и грозни. Сваляте горната част на подлакътн ика и го авате на някой тапицер да го облече целия с кожа и да му сложи малко дунапрен и става като оригинален само дето не може да се вдига и сваля. Обличането с кожа ми струва 15 лв а планките и залепването на кожа върху тях си го правих сам.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                  Аз ще ви дам един акъл а вие ако искате го правете. Купуваш си подлакатник от някоя сергия или от Илиянци. Преправяш му планките за захващане така че да се захваща за болтовете които са на конзолата която единия болт се пада в края на конзолата а другия някуде в началото на седалката.после новите планки за захвашане се обличат(залепва им се кожа (еко кожа) отгоре за да не са груби и грозни. Сваляте горната част на подлакътн ика и го авате на някой тапицер да го облече целия с кожа и да му сложи малко дунапрен и става като оригинален само дето не може да се вдига и сваля. Обличането с кожа ми струва 15 лв а планките и залепването на кожа върху тях си го правих сам.
                  Ще качиш ли снимки колега?
                  0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                    Ще качиш ли снимки колега?
                    И аз ще помоля за малко снимчици

Comment

След някой ден обещавам
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Ето го моя..... Не е от най-красивите но поне се връзва с карбоновата конзола и е адски удобен
                        Attached Files
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                        Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                        Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Колега,вместо да се чудиш обади се Никола Николов от Форума.Има цял кожен салон-абсолютно запазен.

Comment

Както бях обещал ети и снимки не са качествени но се разбира за какво иде реч.
                            Значи подлакътника е обикновен от измислен магазин. Използвах старите (оригиналните )планки като и удължих по дължина и ширина , общо взето направих си планки на върха на които заварих удължения и закрепих с болчета стойката за закрепване на самия подлакътник (оригиналните). Изрязах новите стойки така че да се виждат минимално планката върви по стената на тунела, и на едно място излиза за да се захване на нея подлакътника облепената с кожа планка в основата на подлакътника. Планката се захваща от двете страни на двете болтчета които са в основата на седалката от предна и задна страна. Това което се вижда на снимката е при максимално дръпната напред седалка. После боядисах планките със спрей черен залепих им по едно парче кожа в тази част която се вижда от тунела нагоре и захвахах подлакътника.
                            Естествено половин час мерих и вземах мерки коя ще е най удобната за мен височина на подлакътника. И грешката която направих е че използвах части от оригиналните стойки които са доста тънки и лесно се кривят когато някой се опита да се набира на подлакътника.
                            Наистина тапицера си свърши работата идеално нямам забележки Но добави и парче дунапрен около1 см за да е мек подлакътника защото оригинално е направо дърво.
                            Attached Files
                            156 1,8 ТS 99
                            Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                            X